sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Maatyöt ja perustukset tehty


Tapaaminen Hannu Kalliokosken kanssa vakuutti meidät, että tulevan kotimme perustukset urakoi Perustava Oy.  Perustavan työn jälki on erinomaista ja nopeaa, Kottaraisenpolun perustukset valmistuivat muutamassa päivässä.


Kun saimme perustukset valmiiksi, niin jatkoimme täytöillä.


Viime syksynä, kun laskimme budjettia tulevalle taloprojektimme, niin eniten miettimistä ja harmaita hiuksia aiheuttivat maanrakennustyöt sekä perustukset. Tämä kokonaisuus on talopaketin jälkeen yksi suurimmista kulueristä ja koskaan ei tiedä mitä maan alta löytyy. Mistä löytäisimme ammattitaitoisen paikallisen maanrakennus yrittäjän entäpä perustusten tekijän ja mitä tämä lysti tulisi maksamaan, pysytäänkö budjetissa vai ei, aikataulussa, tuntiveloitus, urakkahinta jne.

Maatöiden ja perusten osalta aikataulu pysyi hyvin kasassa sekä budjetissaan, mikä näin jälkikäteen hiukan yllätti ensikertalaisen rakentajapariskunnan. Onnistuimme valitsemaan ammattitaitoiset ja luotettavat yhteistyökumppanit tähän tärkeään vaiheeseen.
Harrin, Teron ja Hannun toimesta maanrakennustyöt ja perustukset sujuivat joustavasti, luotettavasti ja ammattitaidolla! Saimme enemmän mitä odotimme!
Pääsiäisen jälkeinen viikosta tuli ns. väliviikko rakentamiseen, koska emme uskaltaneet laittaa aikataulua liian kireäksi. Tällä viikolla on suunniteltu tulevien viikkojen aikatauluja sekä pohdittu talon sisälle tulevia materiaalivalintoja.  Tulevalla viikolla ohjelmassa on maalämpökaivon poraamista ja kauan odotetun Mammuttikodin päätoimitus!


Tervetuloa Mammutin pojat tekemään kotia Kottaraisenpolulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti