tiistai 9. toukokuuta 2017

Sateelta suojaanRaksalla on tapahtunut vauhdilla monia asioita!

Mammutin päätoimitus sekä puutavara saapuivat tontille ja kuten alla olevasta kuvasta näkee tavaraa on paljon! Eikä tavarantoimitukset tähän loppuneet, raksalle on tuotu jo 1000 kg kivivillaa ja tulossa on kattopellit, ikkunat & ovet.  Mihin me saadaan kaikki mahtumaan!
           
Tom Allen Senera / Rototec kävi poraamassa meille maalämpökaivon 170 metrin syvyyteen. Kiitos porari Jukalle! Kerromme lisää maalämmöstä myöhemmin!
                          

Vapun jälkeen Mammutin huikea pystytysporukka aloitti kasaamaan hirsikehikkoa. Kiitämme Juria, Stepania, Jooseppia, Mehistä ja Aleksia, jotka pystyttivät hirsitalon muutamassa päivässä sateelta suojaan. Onneksi pystytysaikana ei satanut vettä, koska nyt hirret saavat kuivua entisestään ilman sateen tuomaa takapakkia.

Sisustusmateriaalit mietinnässä, päänvaivaa juuri nyt tuottaa, että uskallammeko laittaa M1-parketin/laminaatin yläkertaan vai emme. Monikemikaaliherkkyytemme tuo haasteita sisustusmateriaalien valinnassa. Alakertaan laitamme laattalattian, mutta mitä kiinnitys- ja saumauslaastia käytämme. Onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä tässä ja nyt. Sisämaaleissa meillä on menossa yöpöytätestit. Nyt jännityksellä odotamme, minkä maalitehtaan maalit sopivat meille.

Rakennustöiden edistyminen on ollut mahtavaa ja saa hymyn perheemme huulille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti