maanantai 31. heinäkuuta 2017

Sadevesi veks


Yksi merkittävä syy kotien homevaurioihin on huonon rännit ja kourut, kun vesi pääsee  virtaamaan väärään paikkaan. Ränniasioissa kannattaa kuunnella ammattilaisia! Halusimme luotettavan ja turvallisen kokonaisratkaisun kotimme sadevesijärjestelmästä ja kattoturvatuotteista. Vesivekillä on yli 30 vuoden kokemus tuotteista. Vesivekin edustaja kävi Kottaraisenpolulla tutustumassa kohteeseen ja samalla kertoi meille kattoturvatuotteista, ränneistä ja tikkaista. Samalla käynnillä sovimme alustavan asennusaikataulun. Vesivekiltä saimme loistavan kokonaisratkaisun! Tuotteiden asennus tehtiin sovittuna päivänä ja ylimääräiset rännin palat olivat hävinneet asentajan mukana pois.

Meille asennettin pyöreä P13 Classic sadevesijärjestelmä.  Classicin materiaalina käytetään molemmin puolin Nova-pinnoitettua terästä. Lisäksi kaikki järjestelmän asennuksessa käytettävät pientarvikkeet ovat ruostumattomia. Vesivekin tuotteilla on 5 vuoden asennustakuu ja terästuotteiden materiaalitakuu on 20 vuotta. Tuotteilla sekä asennuksella on FI-hyväksyntä sekä tuotteet on testattu VTT:llä.

Suosittelen vahvasti Vesivekkiä, kun suunnittelette kotienne sadevesijärjestelmiä sekä kattoturvatuotteita!


Tästä se lähtee, autokatoksen 2-putkisen ovaalilumiesteen asentaminen.

Pyöreän P13 nova teräskourun asentaminen käynnissä.

Syöksysarjan asentamista.7m seinätikas paikoillaan. Katolta löytyy kattosilta, mutta sitä en uskaltanut lähteä kuvaamaan.
Palotikkaat paikallaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti