perjantai 26. tammikuuta 2018

Falmec Mare-V E.ion varmistaa kodin puhtaan sisäilmanLiesituuletin vaihtui lennossa  Falmec Mare-V E.ion 66 - liesikupuun, kun saimme kuulla tästä loistavasta uutuustuotteesta. Maren valitsimme tunteella, liesikupu tuntui heti meidän jutulta, jonka ehdottomasti halusimme saada uuteen kotiimme. Järkikin tuli mukaan kuvioon, kun mietimme onnistuisiko vaihtaminen… Meidän onneksi raksalla ei oltu aloitettu ilmastointihormien asentamista, joten saimme toteutettua muutoksen. Liesikupu ei tarvitse ilmastointiputkia vaan hänelle riittää pelkkä sähkö.

Lapetek on ainoa maahantuoja Suomessa, joka tuo italialaisen Falmecin liesikupuja. Falmec on markkinoiden ainoa sisäilman puhdistimen sisältävän liesikuvun valmistaja, yksi tuote mutta kaksi loistavaa ominaisuutta: toimii liesituulettimena ja ilmanpuhdistajana. Meille Mare tuo turvallisuutta sisäilman laatuun ja nopeuttaa reagointia mahdollisiin haasteisiin.  Ei unohdeta, että Mare suodattaa ruuan laittamisesta tulevat tuoksut ja käryt raikkaaksi huoneilmaksi.


Falmec on kehittänyt ionisaatio-teknologiaa, jossa ionien rakennetta muuttamalla parannetaan sisäilman laatua. Lisäksi E.ion kuvuissa on tehokkaat Carbon-Zeo suodattimet. Suodattimeen lisätty zeoliitti imee itseensä keittämisen aikana syntyvää vesihöyryä ja on pelkkää hiilisuodatinta tehokkaampi poistamaan kaasuja ja hajuja. Carbon-Zeo suodatin aktivoidaan noin 18kk välein ja tämä käy helposti kotiuunissa, paistamalla kaksi tuntia 200 asteessa. Suodatin ja ionisaattori vaihdetaan uuteen vain noin 3 vuoden välein. Rasvasuodattimen pesusta tuuletin puolestaan muistuttaa käyttäjäänsä 30 käyttötunnin jälkeen. Suodattimen voi pestä astianpesukoneessa. Helppoa ja taloudellista!

Tuulettimen sensori on aktivoitu automaattisesti haistelemaan sisäilman laatua. Mare käynnistyy automaattisesti ionisoimaan sisäilmaa, kun se aistii epäpuhtautta kuten homeitiöitä, siitepölyä ja bakteereita.


Perheessämme herätti keskustelua ja pohdintaa, miksi Maren lehti on punainen? Mikä meidän kodissa on vikana?

Erittäin hyviä kysymyksiä nuorilta.  Kieltämättä ensimmäisen kerran lehden ollessa punainen mietin, mikä sen aiheutti. Erään kauppareissun jälkeen mandariinit saivat Maren punastumaan sekä myös tuoksuttomat ja hajuttomat pesuaineet. Tuoksuton pesuaine ei tarkoita kemikaalitonta eikä säilöntäaineetonta vaihtoehtoa. Toistaiseksi olemme pystyneet käyttämään tuoksuttomia pesuaineita, mutta Mare sai miettimään löytyisikö jotain ekologisempaa vaihtoehtoa.
 Se oli 💖 ensi silmäyksellä Falmec Mare-V E.ion 66!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti