maanantai 15. tammikuuta 2018

Lattia- ja seinälaattojen tasoitteetMitä meiltä löytyy laattojen alta ja välistä?

Laattojen alla ja välissä käytimme  Kiillon M1-luokiteltuja saneraaus-,  lattiasauma-  ja  saumalaasteja.
Kiillon Superfix DF vaaleaa sanerauslaastia käytimme  kosteiden ja kuvien tilojen  seinälaatoituksessa. Superfix soveltuu erinomaisesti isoille seinälaatoille. Meillä laattojen koko on 25*75 cm.

Kiilto saumalaasti  on vettähylkivä,vähäpäästöinen ja  M1- luokiteltu saumauslaasti laattojen, kaakelin, klinkkerin ja muiden keraamisten materiaalien saumaukseen. Saumalaastin värivalikoima on monipuolinen.  Tasoitteiden pohjustuksen teimme Kiilto Start Primerillä.  Tuote on tarkoitettu tasoitteen ja tasoitettavan pinnan välisen tartunnan parantamiseen.  Tämä työvaihe vaihe oli helpoin ja nopein toteuttaa. Start Primer on riittoisa ja vesioheinteinen tartuntapohjuste ja mikä parasta, tuotteella on rakennusmateriaalien paras päästöluokka M1. Starttia käytimme kotimme kuivien tilojen pohjusteena. Märkätiloissa pohjusteena käytimme Kiilto Keraprimeria.

 

Molempien kerrosten kuivien tilojen lattialaatoituksessa käytimme Kiilto Lattialaasti DF:ää (M1-luokitus), mikä on tarkoitettu erityisesti isojen keraamisten laattojen kiinnittämiseen. Tuote oli sekottaessa lähes pölyämätön ja laastin olisi voinut sekoittaa sisätiloissa, mutta halusimme tehdä kaikki mahdolliset työvaiheet ulkotiloissa, joko parvekkeella tai autokatoksessa. Helppo sekoittaa ja kammata! Tämä oli yksi niistä työvaiheista, jota oli mukava seurata sivusta ja katsoa, kun valmista pintaa tuli vauhdikkaasti.

Loistavaan lopputulokseen pääsimme käyttämällä Kiillon saumalaastia, mikä on vähäpäästöinen, vettä- ja likaahylkivä saumalaasti. Saumalaastin värivalikoimasta löysimme täydelliset värivaihtoehdot niin seinä- kuin lattialaattoihin. Saumat viimeistelimme Kiilto Silicone silikonimassalla, mikä on ensimmäinen M1-luokiteltu silikonimassa markkinoilla. Siliconea käytimme lavuaarien tiivistyksessä sekä keittiön lieden asentamisen yhteydessä.Olemme erittäin onnellisia, että saimme tehtyä kaikki laatoitukseen liittyvät työvaiheet Kiillon M1-luokiteluilla tuotteilla. Maallikkorakentajalle tuotteet olivat helppo käyttää ja työohjeet olivat kirjoitettu selkeästi ja löytyivät helposti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti