maanantai 15. tammikuuta 2018

Saniteettikalusteet Grohelta

Grohen rekkakiertue 2017 pysähtyi Vantaalla toukokuussa, jolloin tutustuimme tarkemmin Grohen monipuoliseen tuotevalikoimaan. Meillä oli etsinnässä keittiön, khh:n ja vessojen hanat, suihkut kylpyhuoneisiin sekä wc-istuimet. 

Rekassa meille kerrottiin, että Grohe on lanseerannut Saksassa älykkään vedenohjausjärjestelmän Grohe Sense Guardin ja Grohe Sensen.  Siis minkä? Mielestäni tuotetta kuvaa parhaiten sana älykäs vesivahti, mikä turvaa kodin vesivahingoilta ja reagoi välittömästi vahinkoon.

Grohen huippuasentaja Petteri asensi meille vesianturin tekniseen tilaan. Petterin työskentelyä oli ilo seurata ja hän opasti meitä järjestelmän käyttöönotossa. Loistavaa asiakaspalvelua!

Grohe Sense Guard seuraa veden kulutusta, havaitsee vesivuodot ja jäätymisvaaran sekä sulkee vedensyötön automaattisesti putken rikkoutuessa. Grohe Sense on vesianturi, mikä havaitsee kodin vesivuodon, kosteusprosentin ja sisälämpötilan.  Järjestelmää on helppo käyttää kännykkään ladattavalla Grohe Ondus sovelluksella. Voit olla käymässä lähellä tai kaukana, niin kännykkään tulee ilmoitus, mikäli on häiriö päällä ja järjestelmä katkaisee veden


Teknisestä tilasta alkoi kuulua piippausta ja Sense vilkkui ja sen väri oli muuttunut ärhäkän punaiseksi.   Kännykkään tuli ilmoitus, että veden tulo taloon on katkaistu, koska järjestelmä oli havainnut poikkeavan veden kulutuksen. Ensimmäinen häiriötilanne päällä! Yhdellä napin painalluksella saimme vedet päälle.  


Ondus –sovelluksen avulla on erittäin helppoa ja vaivatonta valvoa kodin vesiturvallisuutta. Tämä on ehdottomasti paras vesiturvatuote, jonka löysimme rakennusprojektin aikana. Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen valitsimme GROHE Get keittiöhanat. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. Keittiöhana on korkea ja APK venttiili tekee hanasta helppokäyttöisen. 
 
Alakerran vessaan valitsimme GROHE Start pesuallashanan bide-suihkulla.  Hanassa on mm. GROHE SilkMove teknologiaa, joka takaa tarkan ja kestävän hanan käsittelyn sekä Grohe StarLight-pinnoitus, mikä tekee hanan pinnasta peilikirkkaan ja likaa hylkivän.


Kylpyhuoneissa meillä on GROHEn Vitalio Start System -suihkuhanat kiinteällä sadesuihkulla ja kaksitoimisella käsisuihkulla. Grohe TurboStat- termostiikkatekniikka huolehtii, että veden lämpötila pysyy tasaisena ja pienentää energiankulutusta. Suihkuissa on GROHE StarLight®-pinnoitus, mikä tekee suihkusta kestävän ja likaa hylkivän. Sadesuihkuja on pidetty vedenlotraajina, mutta EcoJoy-poresuutin vähentää veden kulutusta eli hyvillä mielin saa edelleenkin ottaa pitkiä suihkuja😊. Erittäin käyttäjäystävällinen suihkuhana.

Valitsimme GROHEn Solido perfect 5-in-1 seinä WC:t, koska se helpotti tilojen suunnittelua, siivoamista ja näin käyttöön jäi enemmän tilaa.  Valintaamme vaikutti myös, että tuotteella on softclose kansi. Solidon vesisäiliö on piilotettu koteloinnin/laattojen taakse.  Seinän sisään jääville osille on 10 vuoden takuu sekä myös WC-istuimelle. Meillä saniteettikalusteiden asennus kuului talopakettiin.  LVI-alan ammattilaisille Grohen tuotteiden asentaminen sujui vaivattomasti ja nopeasti. Meillä kotelointien tekemiseen kului enemmän aikaa, kuin tuotteiden asentamiseen ammattilaisilta.
Teknologian, hygienian, laadun ja muotoilun lisäksi GROHE keskittyy kestävään kehitykseen ja teknologioihin joiden avulla voi säästää vettä ja energiaa. GROHE pääsi Fortune "Change the World" listalle, joka sisältää 50 kansainvälistä brändiä jotka pyrkivät luomaan yhteiskunnallisia ratkaisuja, ja on näin ollen ainoa saksalainen yritys, joka on kyseiselle listalle päässyt. Grohen laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle vaihtoehtoja.


Yhteistyö Grohe Finlandin kanssa on ollut loistavaa ja olemme saaneet heiltä erittäin ammattitaitoista, avointa ja innovaatista asiakaspalvelua sekä ratkaisuja ja tuotetietoutta. Löysimme helposti ja vaivattomasti meidän silmää miellyttävät tuotteet Grohen monipuolisesta valikoimasta. 

Meille ehdottomasti tärkein tuote on Grohe Sense Guard 💖älykäs vesivahti💖, joka turvaa kotiamme vesivahingon varalta nyt ja tulevaisuudessa. 

Kiitos yhteistyöstä Grohe Finland, Jani, Petteri ja Ida!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti