perjantai 9. helmikuuta 2018

Hygieniaturvallisuutta sisäovien heloillaEi ollut ensimmäinen kerta, kun viime hetkellä tuotteet vaihtuivat lennosta meille turvallisempaan vaihtoehtoon. Kun kuulimme Abloyn Active -pinnoitetuista heloista ja painikkeista, halusimme ehdottomasti asentaa nämä innovatiiviset tuotteet kotiimme.  Näin omalta osaltamme voimme parantaa kotimme hygieniaa ja estää bakteerien ja infektioiden leviämistä. Meillä Active-pinnoitetut painikkeet ja helat asennettiin kaikkiin sisäoviin.
Painikkeissa on antimikrobinen pinnoite, mikä tuhoaa 99%:sti haitalliset mikrobit ja bakteerit. Hopea on luonnon oma tehoaine, jonka ominaisuudet on tunnettu jo vuosisatoja. Pinnoitemateriaali on tutkitusti 100%:n turvallinen ja tehokas.

Abloy Oy on kehittänyt yhteistyössä Teknoksen kanssa Abloy Active-ominaisuuden, mikä on vakiona kaikissa maalatuissa oven painikkeissa, vetimissä, vääntönupeissa ja muissa oven heloissa, joihin kosketaan käsillä. Active-pinnoitettuja heloja käytetään kouluissa, päiväkodeissa ja sairaaloissa, joissa on varmasti erilaiset olosuhteet bakteereille, mikrobeille ja viruksille levitä kuin kotioloissa. 
 
Tuotteena Active-pinnoitetut helat ovat loistava  ja turvallinen valikoima myös koteihin. Monipuolisesta väri-ja tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikille. Käsien pesua ja siivousta ei pidä lopettaa, vaikka käytössä on Active-painikkeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti