perjantai 16. helmikuuta 2018

Kodin säilytysjärjestelmävalinnat ~ vaatehuoneet ja varasto


Meidän rakennusprojektin yksi tavoitteista oli, että löytäisimme mahdollisimman vähäpäästöisiä ja turvallisia vaihtoehtoja sisustamiseen. Lasi, puu ja metalli ovat yksiaineisia materiaaleja, jotka soveltuvat sisäilmasta/kemikaaleista sairastuneille parhaiten.  Meille oli alusta alkaen selvää, että Kottaraisenpolulla makuuhuoneiden yhteyteen suunnitellaan perinteiset vaatehuoneet. Sovella@home-tuotteisiin tutustuimme ensimmäisen kerran Vantaanportin K-raudassa syksyllä 2016, kun etsimme vaihtoehtoja tulevan kotiimme säilytysjärjestelmiin. Materiaalina Sovellan tuotteissa on teräs, mikä on yksiaineinen materiaali ja soveltuisi kotimme teemaan loistavasti.


Sovella oli mukana Vantaan Omakoti-messuilla 2016 ja päätimme vierailla heidän messuosastolla. Messuilla pohdimme yhdessä valikoimaneuvojan kanssa tuotteen prosesseja ja sopivuutta perheellemme. Teräspinnoitetut lankahyllyt, kiskot ym. säilytysjärjestelmän osat sopisivat meille sellaisinaan. Rautakaupan esittelytilassa oli esillä valkoinen ja hopeanharmaa säilytysjärjestelmä-kokonaisuus ja mielenkiintomme heräsi, millä maalilla tuotteet on käsitelty.


Jo alkumetreistä lähtien yhteistyö Sovellan kanssa on ollut aivan huippua: yhdessä olemme miettineet, pohtineet ja ottaneet selvää asioista. Saimme valikoimaneuvojalta messujen jälkeen sähköpostia, jossa hän totesi: " Olipa mukava oppia tämäkin uusi yksityiskohta tuotteistamme kauttanne!" Tästä alkoi mieletön matka Sovellan kanssa.

Kottaraisenpolulle valitsimme Hopeanharmaat effect-sävytetyt vaakakiskot, säätölistat, kannattimet, teräshyllyt ja lankakorit. Tuotteet on käsitelty pulverimaalilla ja sen jälkeen kuumennettu uunissa. Tällä prosessilla käsitellyistä pinnoista ei vapaudu huoneilmaan terveydelle vaarallisia päästöjä. Pulverimaalit eivät sisällä liuottimia, joten VOC-päästöjä ei synny. Pulverimaalit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Sovellan tuotteet on testattu RISE Research Institute of Sweden toimesta. Tuotteelle on myönnetty ISO 1600-10 standardi, mikä vastaa Suomen M1-luokitusta. Sovella Planner -suunnitteluohjelman avulla suunnittelimme säilytysjärjestelmät vaatehuoneisiin ja varastoon. Sovella Plannerin käyttö oli helppoa, koska ohjelmasta sai 3D-kuvat, hinnat sekä kauppalistan, jonka toimitimme kauppiaalle.Varastoon saimme lisätilaa säilytysjärjestelmän avulla.  

Kesken asennuspuuhastelun päätimme vaihtaa nuorten vaatehuoneiden säilytysjärjestelmät päittäin. Tuotteiden muunneltavuus ja osien keskinäinen sopivuus ansaitsee ison plussan.


Sovella@home säilytysratkaisujen plussat:

tuoksuttomuus
kotimaisuus
Avainlippu-tuote
materiaalina teräs
helppo asentaa
helppo saatavuus
ekologisuus
muunneltavuus

Teimme yhdessä Sovella@homen kanssa antoisaa yhteistyötä. Perehdyimme tuotteen valmistusprosessiin ja huomasimme, että heillä on ekologiset ja turvalliset säilytysjärjestelmät.

Sovella@homen myyntipäällikkö Minna Ritokoski tutustumiskäynnillä Kottaraisenpolulla. Kiitos mahtavasta yhteistyöstä Minna, Annina, Elsa ja Jenni!


Erittäin vahva suositus Sovella@home-säilytysjärjestelmille!
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti