maanantai 19. maaliskuuta 2018

Pökkelölauteet Erikoispuu Parkkiselta


Alkuperäinen suunnitelmamme oli, että saunan teemme valmiiksi käyttöönottotarkastuksen jälkeen. Sisätyöt etenivät alkuperäistä aikataulua nopeammin. Kiitos siitä kuulu Mammuttikodille, sillä pääsimme tekemään meille kuuluvia sisätöitä jo viikkoja ennen virallista luovutuspäivää. Meillä oli haaveena saada vähäpäästöiset, uniikit ja  kestävät lauteet. Emme halunneet mennä viimeisimpien saunatrendien mukaan, vaan halusimme löytää jotain erilaista.

Laitoimme sähköpostia liperiläiselle Erikoispuu Parkkiselle. Sähköpostissa kerroimme toiveista ja rajoitteista koskien lauderatkaisuamme. He olivat yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka jo ensimmäisen yhteydenoton jälkeen ymmärsivät mistä on kysymys ja mitä pitää ottaa huomioon sisäilmasta sairastuneen lauderatkaisussa. Vakuuttavaa!

Yhteydenpito tähän mestarilliseen puusepänverstaaseen tapahtui koko projektin ajan sekä sähköpostilla että puhelimitse, sillä välimatkaa Kottaraisenpolun ja puusepänverstaan välillä on 408 km. Saimme Erikoispuu Parkkiselta muutaman tarkentavan kysymyksen liittyen värimaailmaan, puulajiin ja saunan mittoihin. Yhteydenottojemme pohjalta saimme kolme ehdotusta laudemalleiksi, joista Pökkelölaude osui ja upposi välittömästi. Pökkelössä ihastuimme sen muotokieleen, jossa laudoituksen suunta on ”väärä”. Saunan värimaailman halusimme olevan mahdollisemman vaalea, joten valitsimme haapalauteet. Pökkelölauteet käsittelimme parafiiniöljyllä, joka on myrkytön ja luontoystävällinen tuote.Lauteet toimitettiin meille Matkahuollon kautta ja pääsimme asentamaan Pökkelöä. Ainoa jännitysmomentti asentamisessa oli, olimmeko antaneet mitat oikein...
Raksaprojektiin lähtiessä ykkössuosikkimme lauteiden toimittajaksi oli Erikoispuu Parkkinen. He kuuntelivat meitä ja ymmärsivät täydellisesti perheemme haasteet. Lopputuloksena oli lauderatkaisu, joka onnistui yli odotusten.

Yhteydenotto perinteisenä puusepäntyönä saunatuotteita valmistavaan yritykseen osoittautui erittäin onnistuneeksi valinnaksi.

Puusepän intohimolla ja ammattitaidolla valmistettuja uniikkeja saunatuotteita haluaville suosittelemme yhteydenottoa Erikoispuu Parkkiseen!  

Kiitos mahtavasta yhteistyöstä saunaprojektissamme mukana olleille !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti