sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Romuritarin lankkupöytä ja penkit


Kotiseudulta Pohjois-Karjalasta löytyy aarteiden aitta Romuritari. Romuritarin  taitavan puusepän Markon ja Katrin tunnemme jo vuosien takaa. Viime kesänä vierailimme pitkästä aikaa  Markon verstaalla  ihastelemassa  työnalla olevia tilauskalusteita. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta nähdä ritari työn touhussa  omalla verstaallaan!  Meille oli itsensään selvyys, että haluamme Markon tekevän meille keittiön pöydän ja penkit Kottaraisenpolulle. Meillä oli positiivinen ongelma, että minkälaisen pöytäryhmän Marko meille loihtii Romuritarin monipuolisesta tuotevalikoimasta.

Markon ja Katrin kanssa ideoimme meille sopivan kokonaisuuden, unohtamatta ruokailuryhmässä käytettäviä maaleja ja liimoja. Lankkupöydän materiaalina on Siberian lehtikuusi, mikä on käsitelty  Osmon puuvahalla. Osmolta puuttuu M1-luokitus, mutta se on kasvipohjainen tuote, mikä soveltuu mm. lasten leluihin. Metallijalkojen maalina on käytetty  Tikkurilan Helmeä. Lankkupöytä ja penkit ovat tukevaa tekoa, eivätkä keiku ja notku käytössä.

Erittäin vahva suositus Romuritarille, kun haluat kotiisi uniikin ammattitaidolla valmistetun pöydän, penkin, senkin, baarijakkaran tai muun huonekalun. Markon ja Katrin aarreaitta on täydellisen asiakaspalvelun yritys, asiakasta kuunteleva ja palveleva.


Pöydän koko on 200*95 cm ja penkit 200*35cm.

"Kirjahylly" on valmistettu myös Siberian lehtikuusesta. Tähän kotiin emme halua "lastulevy-huonekaluja".
Pöytäryhmä istuu täydellisesti keittiön sisustukseen.
Joulutunnelmia
Tämän pöydän ja penkkien ääressä luomme uusia tärkeitä muistoja perheellemme. 

Kiitos Katri ja Marko, että teitte meille tämän ihanan kokonaisuuden💖.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti